Klanten over teleQompleet.nl

Hier kunt u reacties vinden over teleQompleet.nl en geleverde services.

Bent u zelf een tevreden klant? Geef dan ook uw mening.

Plaats reactie
(19)
(19) Zabrina
10-11-18 , 11:04:44
url  email

Yo, good loikon out! Gonna make it work now.

(18) covenant eyes promo codes
10-03-17 , 03:19:09
url  email

I really marvel at these outspoken women poets in Pakistan. Either Fahmida, Ada Jafri, Kishwar Naheed, Parvin Shakir or even those like Sara Shugufta. All of them have taken on chauvinist male society, celebrated the femininity and still their poetry is enchanting and not reduced to feminist sloganeering. Sadly in India we don’t have such progressive women poets in the last couple of decades. yahaan auraton ki koi kamii to nahiin hai, phir aisaa kyuun?

(17) Erwin
01-10-12 , 20:00:53

Nergens was de N900 te repareren....... Wilde nog geen andere telefoon hebben en dus kwam ik hier terecht. Na mail contact toestel opgestuurd, netjes een offerte en na betaling keurig retour gekregen. USBconnector deed t weer goed, blijft natuurlijk wel een zwakke punt van de N900.


Reparatie
(16) T. de Boer
06-10-11 , 12:20:08

Mijn Nokia N900 toestel werkte altijd prima, maar op een gegeven ogenblik bleek de USB connector van mijn printplaat te zijn afgebroken. Ik baalde enorm, want ik was niet meer gewend zonder smartphone door het leven te gaan. Doordat de usb connector losgebroken was, was het niet meer mogelijk om mijn telefoon op te laden.

Nadat ik wat gegoogled heb, kwam ik erachter dat dit bij dit toestel vaker gebeurt. De garantie van Nokia was bij veel gebruikers onder de maat: lange reparatietijden en geen garantie van Nokia. Omdat ik mijn toestel niet lang wilde missen, heb ik besloten mijn toestel naar een bedrijf in Amsterdam te brengen, omdat dit geografisch gezien voor mij de beste oplossing was. Het bedrijf zei dat het eenvoudig te solderen was en beloofde mij mijn telefoon binnen drie werkdagen terug. Drie werkdagen later moest ik zelf bellen en wat bleek, ze konden het niet oplossen: mijn telefoon zou total loss zijn.

Hierdoor ben ik overgeschakeld naar plan B: Simlockweg. Eerst was ik een beetje huiverig om mijn telefoon op te sturen naar een voor mij onbekend internetconcern. Na telefonisch contact met Rudi heb ik mijn telefoon afgelopen maandag opgestuurd, dinsdag heeft hij de telefoon ontvangen EN gerepareerd, woensdag kon ik weer genieten van de gebruikersgemakken van mijn telefoon! Kortom: mijn ervaring met simlockweg is bijzonder goed: snelle en goede service. Waar andere bedrijven stelden dat mijn telefoon niet meer te maken was, wist Rudi er wel voor te zorgen.

nogmaals dank!

T. de Boer

Reparatie
(15) Jochen
02-10-11 , 10:55:41

Via Simlockweg een 2'de hands Smartphone gekocht. Naar 2 dagen was deze stuk, helemaal dood. Contact met Rudi opgenomen via de website en het mobiele toestel werd aangeboden bij Nokia ter reparatie. (Fabrieksgarantie). Naar reparatie door Nokia werkte het toestel 2 uurtjes, hierna begaven het de numerieke toetsen 7 en 8. SMSén werdt hierdoor onmogelijk. Wederom contact gezocht met Rudi en het toestel werdt direct vervangen voor een bijna nagelnieuwe. De service en de klantvriendelijkheid die hier hier tegenkomt is gewoon super. Ik ben uiterst positief te spreken over Simlockweg en in de toekomst zal ik graag weer gebruik maken van hun uiterst goed verzorgde diensten. Rudi, nogmaals bedankt voor je goede service.
Jochen

Reparatie
(14) Jan van Asperen
24-08-11 , 14:03:27

Simlockweg.nl bedankt voor de goede service! Overal waar ik kwam was het simlock verwijderen niet mogelijk. Hier was het geen probleem!

Bedankt!
Jan

Service algemeen
(13) Saskia G
24-08-11 , 14:02:31

SE W801i van KPN na 1 jaar geunlocked door KPN, geen probleem ... totdat ik naar een andere provider ging. Internetprofiel KPN was niet te verwijderen, daardoor geen ruimte om nieuw(e) profiel(en)toe te voegen. Speurwerk op het internet. Alleen buitenlandse sites gaven aan dat het hier om zgn. branding ging. KPN gebeld, gsm shops afgegaan, SE Service Center gebeld ... nooit van gehoord, niemand kon mij helpen. Totdat ik bij SimlockWEG terecht kwam, de enige site in NL die dit fenomeen bespreekt. Het toestel opgestuurd en binnen een dag ge-unbrand en per post getoer. Geweldige service, klantgericht, fantastisch! Hartelijk dank Rudi.

Service algemeen
(12) Mark
24-08-11 , 14:01:54

Geweldige service. Opsturen geen probleem.
Erg klant vriendelijk.

Service algemeen
(11) Erwin
24-08-11 , 14:00:46

Simlockweg.nl doet wat het beloofd!
Binnen 10 minuten stond ik buiten met een simlockvrije Samsung.
Bedankt!
Gr.
Edwin

Service algemeen
(10) Roelof
24-08-11 , 14:00:22

Hallo Rudi.

Super,hoe je mijn Mio Moov 200 hebt geunlocked.
Draait nu dus Igo 8 op,en heeft me direct super thuisgebracht.
Klasse hoe je het hebt gedaan,
en ook nog een Buckup van je erbij gekregen op dvd.
Zelfs de service was super.

Nogmaals bedankt.

Service algemeen
(9) Peter
24-08-11 , 13:59:47

Vandaag de nokia 6300 simlock vrij laten maken. Was klaar terwijl ik wachtte. Al eerder hier toestellen laten doen en elke keer goede service. Ze weten tenminste waar ze over praten!

Simlock verwijdering
(8) Rob de Weijer
24-08-11 , 13:59:11

Ik heb al diverse keren een toestel laten unlocken bij dit bedrijf. Snel en goed. Als je er op afspraak komt,kan je er op wachten. Binnehn 15 minuten gepiept!.


Simlock verwijdering
(7) Greetje Gebbeken
24-08-11 , 13:58:20

Hallo .
Ik ben erg blij met simlockweg. Ik was meerdere keren bij iemand geweest om mijn nieuwe telefoon simlockvrij te laten maken en telkens kon dat niet. Omdat mijn oude telefoon het steeds slechter deed en daar nog veel beltegoed op stond wilde ik die simkaart gebruiken in mijn nieuwe telefoon en simlockvrij was de oplossing. S'maandags opgestuurd en vrijdags had ik hem al weer. Geweldig en de service was ook goed, veel mail verkeer. Kortom een aanrader voor iedereen die problemen heeft met z'n telefoon. Groet Greetje.

Simlock verwijdering
(6) Johan Bogaard
24-08-11 , 13:57:37

Ik heb m'n Nokia 5200 simlock vrij laten maken en ben er helemaal blij mee, simlockweg.nl is zéker aan te raden.

Service algemeen
(5) F.M. van Eijnatten
24-08-11 , 13:57:02

Ik heb mijn Nokia 6680 zelf proberen te upgraden, maar het proces stopte halverwege, en mijn telefoon was niet meer te gebruiken. Volgens Nokia is een mislukte firmware upgrade meestal onherstelbaar. Maar niet voor SimlockWEG.nl. Ik heb mijn Nokia opgestuurd, en had hem binnen een week werkend weer terug, MET de firmware upgrade. Alles werkt nu weer, en ik kon mijn back-up moeiteloos terugzetten. Fantastisch: Zeer aan te raden !!!

Simlock verwijdering

 Naam *
 E-mail
 Website
 Ervaring met
 Bericht *
* Verplicht

Anti-spam maatregel
Gelieve de tekst/cijfer-combinatie in het veld in te geven.
captcha

Helaas, deze pagina werkt niet in jou browser.

Because you are using an outdated version of MS Internet Explorer. For a better experience using websites, please upgrade to a modern web browser.

Mozilla Firefox Microsoft Internet Explorer Apple Safari Google Chrome